35 évesen első helyen

2019.02.27. 17:30

A legbefolyásosabb fiatal magyar turisztikai személyiségnek választották Haller Ferencet

A Sárvár Tourist & TDM Nonprofit Kft. ügyvezetője a 35 év alattiak TOP 10-es országos mezőnyében végzett az első helyen.

Pajor András

Haller Ferenc öt éve dolgozik Sárváron, két nyelven beszé lfelsőfokon: az ő munkájának is köszönhető a fürdőváros sikere

Fotó: Pajor András

A Turizmus Kft., amely a hazai turisztikai szakma legmeghatározóbb kiadója, ismét megjelentette a magyar turizmus 50 legbefolyásosabb személyét bemutató kiadványát.

Idén először mutatták be azt a tíz, legfeljebb 35 éves, ígéretes fiatalt is, akik hamarosan bekerülhetnek a legnagyobbak közé. A sárvári szakember nemcsak bekerült az országos TOP 10-es mezőnybe, hanem a több mint 60 fiatal közül ő kapta a legtöbb ajánlást, így mindenkit maga mögé utasítva az első helyen végzett.

– Óriási öröm számomra, hogy 32 évesen ilyen elismerésben részesítettek – kommentálta a sikert a TDM ügyvezetője, majd hozzáfűzte: – Felemelő érzés, hogy olyan turisztikai szakemberekkel együtt vehettem át az elismerést, akiknek a munkásságát figyelve próbálok fejlődni, az így szerzett tudást pedig igyekszem hasznosítani Sárvár turizmusának fejlesztésében. Haller Ferenc két nyelven is felsőfokon beszél, 14 évesen már szinkrontolmács volt.

Haller Ferenc öt éve dolgozik Sárváron, két nyelven beszé lfelsőfokon: az ő munkájának is köszönhető a fürdőváros sikere
Fotó: Pajor András

Az ELTE nemzetközi tanulmányok szakán szerezte diplomáját, azt követően pedig Vas megyében helyezkedett el. Előbb a Pannon Termál Klaszter ügyvezetőjeként dolgozott, majd a Büki Gyógyfürdő Zrt.-nél bízták meg azzal, hogy indítsa el a fürdő online kommunikációját. Haller Ferenc Sárváron több mint öt éve tevékenykedik, sikeres munkájának is köszönhető, hogy a fürdőváros mára biztos pozíciót vívott ki magának a tíz legnépszerűbb hazai turisztikai célpont között.

A rangos kiadványba Haller Ferenc mellett egyetlen Vas megyei szakember, Boros László Attila, a Büki Gyógyfürdő Zrt. vezérigazgatója, a Magyar Fürdőszövetség elnöke került be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában