Teremtorna

2019.02.05. 07:00

Fair play és jótékonyság Celldömölkön

A VIII. Fair Play Jótékonysági Teremlabdarúgó Tornát rendezték meg Celldömölkön

Vas Népe

Mindenki szurkol Zolinak

Fotó: VN/Giczi Sándor

Pungor Zoltán 2009-ben szenvedett súlyos autóbalesetet. Csuka Milán korábban együtt focizott Zolival, a barátság a baleset után még erősebb lett mindkettőjükben. Milán úgy döntött, hogy – Zoli felépülését némileg elősegítve – tornát szervez minden évben. A torna révén befolyt összeget a család a rehabilitációra fordítja.

Zoli a balesetet követően sok éven át tolókocsihoz volt kötve. Több műtéten átesve, a folyamatos 24 órás ápolás, a heti négyszeri gyógytornászi és masszőri kezelés mára azt eredményezte, hogy háromlábú segédeszközzel tud járni. Sokat köszönhet a Népjóléti Szolgálat 3. számú klubja munkatársainak is, akik rendszeresen segítik őt.

Mindenki szurkol Zolinak
Fotó: VN/Giczi Sándor

A nyolcadik celli tornán vastaps köszöntötte őt, további kitartást, sok erőt kívánva a minél teljesebb gyógyuláshoz.

A torna eredménye pedig: az első helyen a Futer Tűzifa csapata végzett, második lett az Áramütöttek, a harmadik helyet az S1 Ingatlan, a negyediket a Szalai Szaki szerezte meg. A legjobb kapusnak járó cím Szalai Zsolthoz került, a torna gólkirálya Kasza Kornél, kiemelkedő senior játékosa Pécz Károly lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában