közlemény

2019.02.28. 18:26

Fidesz: Politikai tisztogatásba kezdett a bevándorláspárti koalíció Szombathelyen

Rögtön azt követően, hogy a szombathelyi közgyűlésben megvalósult  Gyurcsány Ferenc és Vona Gábor nagy közös álma, és létrejött a  baloldali képviselők, Balassa Péter jobbikos és Molnár Miklós civil képviselő összefogásával a bevándorláspárti szivárványkoalíció, politikai tisztogatásba is kezdtek – írta közleményében a Fidesz-KDNP szombathelyi közgyűlési frakciója.  

Vas Népe

Fotó: Unger Tamás

Mint azt kifejtik: legfontosabb közös feladatuk az volt, hogy rögtön leváltsák a Szombathelyi Médiaközpont vezetőjét, Lovass Tibort, aki évtizedes szakmai múlttal, országos szinten is jelentős televíziós tapasztalattal vezette a városi céget. Lovass Tibor a Helyi Televíziók Országos Egyesülete elnökeként is tevékenykedik. A szakember helyett, politikai alapon, egy olyan újságírót neveztek ki a helyére a szocialisták, a Jobbik és Molnár Miklós civil alpolgármester, akinek nincs televíziós tapasztalata és kinevezése kizárólag a bevándorláspárti szivárványkoalíció érdekét képviseli és nem a szombathelyi emberekét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában