A Dal 2019

2019.02.23. 21:40

Nem lesz szombathelyi résztvevője az Eurovíziós Dalfesztiválnak

Nem a Fatal Error fogja képviseli Magyarországot május 14. és 18. között Tel-Avivban.

vaol.hu

Budapest, 2019. február 23. A Fatal Error zenekar a Kulcs címû dalt adja elõ A Dal 2019 televíziós show-mûsor döntõjében a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelõ Alap (MTVA) óbudai stúdiójában 2019. február 23-án. MTI/Mohai Balázs

Fotó: Mohai Balázs

Mint ahogy arról beszámoltunk, múlt héten szombaton a Fatal Error kivívta a jogot, hogy ott lehessen A Dal 2019 döntőjében. A Vas megyeiek Joós Bence miatt különösen szorítottak a zenekar sikeréért, de sajnos kijelenthető, hogy nem lesz szombathelyi résztvevője az Eurovíziós Dalfesztiválnak.

A fináléban a legjobb nyolc versenyző újra színpadra lépett. Mikor mindenki előadta a maga produkcióját, akkor következhetett a zsűri. A pontjaikkal négy versenyzőt juttathattak tovább, akikre már a közönség szavazhatott. A Fatal Error egyetlen zsűritagtól, Nagy Ferótól kapott pontot, tőle viszont nyolcat. Ez azonban nem volt elég a továbbjutáshoz, így búcsúzni kényszerült az együttes, amely üde színfoltja volt a mezőnynek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában