Gitárosok fellépése, párjáték, filmvetítés és sok más

2019.02.11. 18:29

Több mint hatvan éve együtt: A Házasság hetét ünneplik Jánosházán

JÁNOSHÁZA Párjátékkal, a legidősebb házaspárok köszöntésével, filmvetítéssel, valamint hálaadó szent­misével ünneplik János­házán a Házasság hetét.

VN

Köszöntik a 60. házassági évfordulójukat megélt házas­párokat – ezt is tervezik erre a hétre Jánosházán, mondta el a Házasság hete helyi programjainak koordinátora, a Keresztény Családközösség vezetője, Sik Tamásné. Nyolc idős házaspárt „találtak”, férjeket és feleségeket, akik több mint hatvan éve élnek házasságban, a héten Kiss András polgármesterrel és Bodorkós Imre plébánossal együtt köszöntik az idős házaspárokat a tervek szerint.

Szerdára vetítésre várják a Házasság hete résztvevőit: az October baby című filmet nézhetik meg a Szent Imre Ál­talános Iskolában. A keresztény alapokon nyugvó film 2011-ben készült, egy nem tervezett gyermek életéről szól.

Február 17-én tartanak hálaadó szentmisét a celldömölki Nagyboldogasszony-plébá­nia gitáros csoportjának közreműködésével, és aznap lesz a párjáték a művelődési házban Mondd, te kit választanál/választottál? címmel, tájékoztatott a programsorról Bodorkós Imre plébános.

A Házasság hete nemzetközi kezdeményezés, Magyarországon, szerte Vas megyében is évek óta ünneplik a jánosházihoz hasonló programokkal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában