Kedvezményesen vásárolhatunk a kuponnal

2019.03.06. 12:00

Már pénteken elkezdődnek a Vas Népe-bevásárlónapok

A háromnapos akciós hétvégén hatalmas kedvezményekkel várják majd a vásárlókat a Family Centerben és a Praktikerben.

Lakosi Gabriella

Három napon át kedvezménnyel vásárolhatunk

Fotó: Szendi Péter

Az eddigiektől eltérően idén hamarabb, már péntektől használhatók a kedvezményre jogosító kuponok. Olvasóink­nak így vasárnapig lesz lehetőségük arra, hogy akár 40 százalékkal olcsóbban frissítsék fel ruhatárukat, vagy válogassanak a Praktiker kínálatából.

A Family Centerben a Hervis „kettőt fizet, hármat vihet” jeligével várja az érdeklődőket, míg a DM 10 százalékos engedményt nyújt

5 ezer forintos vásárlás esetén.

A Stage a pulóverek és téli­kabátok árából 40 százalékot enged, minden teljes árú terméket pedig 20 százalékkal olcsóbban szerezhetünk be az üzletben.

Ugyanennyi kedvezményt ad a Vas Népe olvasóinak a Family Ékszer, a Retro Optika, a budmil, a Players Room és a Humanic is. Szintén 20 százalékot spórolhatunk, ha a Stylben vásárolunk férfi inget, pulóvert, övet vagy nyakkendőt, vagy ha a Gala Sport üzletéből szerezzük be a J.Press termékeket. A Fave boltjában is ekkora az árengedmény, de ott érdemes válogatni a Wrangler farmernadrágok közül is. Azok árán egy másik kupon segítségével 30 százalékot is spórolhatunk.

Három napon át kedvezménnyel vásárolhatunk
Fotó: Szendi Péter

A Líra, a Mr Big, valamint a Bla Bla boltjaiban 15 százalékos az engedmény, de utóbbi helyen szintén van egy extra akció is: a pulóvereket és kabátokat onnan 30 százalékkal olcsóbban vihetjük haza.

Ha pedig elfáradtunk a vásárlásban, a Coffeeshop Company-nál 10 százalékot engednek el a teljes fogyasztás árából.

A Praktiker is csatlakozott a Vas Népe-bevásárlónapokhoz, üzletükben minden terméket 15 százalékkal olcsóbban vehetnek meg a kupon­tulajdonosok. Érdemes tehát már most belevágni a kert- vagy lakásszépítésbe, a tavaszi megújulás apropóján!

A háromnaposra bővült bevásárló-hétvége középső napján, március 9-én szombaton a Rádió 1 kereskedelmi rádió­adóval közös játékra hívja a Family Center a vásárlókat. Szerencsekereket pörgethetnek majd a hallgatók, és ha helyesen elmondják a Rádió 1 szlo-

genjét, értékes nyereményekkel, akár több tízezer forint értékű vásárlási utalvánnyal lehetnek gazdagabbak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában