Régi-új elnökük van

2019.03.08. 07:00

Tisztújítás a répcelaki gazdakörnél

Régi-új elnökük van a gazdáknak, akik a tavaly esedékes tisztújítást a jubileum miatt az idei évre halasztották. Dr. Németh Kálmánt megerősítették elnöki posztján.

VN

Dr. Németh Kálmán maradt az elnök

Fotó: VN-archív

A 2015-ben megválasztott gazdavezetőség mandátuma hivatalosan tavaly tavasszal járt le, de a 2018-as 25 éves jubileumra, annak méltó megszervezésére és megünneplésére való tekintettel a tisztújítást az idei évre halasztották. A jelölőbizottság is az év elején alakult meg, minden gazdaköri taggal beszéltek, és begyűjtötték a posztokra tett javaslatokat. A szavazáson a tagság 60 százaléka vett részt. Héttagú elnökséget választottak.

Dr. Németh Kálmán maradt az elnök
Fotó: VN-archív

Dr. Németh Kálmánt megerősítették elnöki, Papp Györgyöt és Kiss Jánost pedig alelnöki pozíciójában. Az elnökség négy további tagja Őri Tibor, Takács Kálmán, Könczöl András és Varga Barnabás lett.

Ellenőrző bizottságot is választottak, elnöke Bognár Krisztina, tagjai Szabó Anna és ifj. Kovács Ákos. A gazdaszervezet folytatja a munkáját a kijelölt úton: fő céljuk továbbra is a közösség összekovácsolása, megye- és országhatárokon átnyúló agrárkapcsolatok építése és a különféle új technológiákról szerzett tapasztalatok rendszeres megosztása, cseréje.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában