Mutatjuk, hogyan lehet jelentkezni!

2019.04.04. 07:00

Startra kész a Ladik médiavetélkedő!

Kedves fiatal olvasóink! Reméljük, már a kezetekben tartjátok a Vas Népét, hogy felkészüljetek lapunk ez évi médiavetélkedőjére.

Tersztyánszky Krisztina

Tavaly is számos élménnyel gazdagodtak a versenyen indulók Fotó: VN-Archív/Unger Tamás

A Ladik versenyt 2006-ban hirdettük meg először – az akkori nyertesek ma már felnőtt olvasóink sorát gazdagítják. A versenyre az általános iskolák hetedik és nyolcadik osztályosaiból álló ötfős csapatok jelentkezhetnek. Nincs más feltétel, mint talpraesettség, nyitott szem és lapunk minél jobb ismerete! Jelentkezni annak a totónak a kitöltésével lehet, amit keddi számunkban is megtalálhattatok, de a közeli napokban még többször megjelentetjük. A totót a csapat, az iskola és a felkészítő tanár adataival, lepecsételve április 23-áig kell eljuttatnotok lapunk szerkesztőségébe: a 9700 Szombathely Széll Kálmán utca 40. címre.

Tavaly is számos élménnyel gazdagodtak a versenyen indulók Fotó: VN-Archív/Unger Tamás

A jelentkezőknek elküldjük a második forduló kérdőívét. Ennek megoldása után összesítjük a pontokat, és a legjobb öt csapat már a májusi döntőben méri össze tudását Szombathelyen. Aki itt az első helyen végez, az képviseli majd megyénket Kislődön, a Sobri Jóska Kalandparkban, ahol a regionális döntőn Fejér, Vas, Veszprém és Zala megye legjobb csapata küzd meg egymással. Az első helyezett csapat díja egy százezer forintos könyvutalvány, de minden játékos apró ajándékokkal és nagyszerű élményekkel lesz gazdagabb!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában