Fellép a Koprive és a What’s UpCi

2019.05.07. 17:30

A jótékonysági gála bevételét játszótérre ajánlják fel

Jótékonysági gálát rendeznek az MMIK-ban május 10-én, pénteken 18 órakor a Marcus Vagyonvédelmi és Biztonsági Kft. szervezésében. A bevételt a Miroslav Krleza Horvát Nemzetiségű Óvoda és Általános Iskola javára ajánlják fel. Jegyeket elővételben a Vas Népe ügyfélszolgálati irodájában lehet vásárolni.

Vas Népe

– Költözik a horvát nyelvű iskola és óvoda, és az új helyszínen szeretnének egy játszóteret. A barátom kisfia jár oda, így értesültem erről. Jártam az iskolában, láttam, mennyire őrzik a tradíciókat, mennyire odafigyelnek a gyerekekre, ezért úgy gondolom, hogy jó helyre megy a pénz – tudtuk meg a fő szervezőtől, Őze Balázs cégtulajdonostól, aki legutóbb az oladi iskolának adott át félmillió forintot hasonló célra, korábban küzdősportgálát szervezett a kórház javára.

– Rájöttem, hogy jó adni, jó látni a gyerekek arcán az örömet. Rabul ejtett az, hogy adhatunk. Ezért most már bármely rendezvényünk bevételét felajánljuk valakinek – mondta. Ezért érdemes dolgozni. Jótékonysági rendezvénnyel tudjuk ösztönözni a cégeket is.

A gálára a Koprive zenekart hívták meg – ők hozzák a What’s UpCi-t –, azzal a szándékkal, hogy a jótékonysági céllal összefonva kárpótolják egy kicsit a közönséget, sokan nem fértek be ugyanis a kora tavaszi jubileumi koncertjükre. Aki akkor nem tudott velük mulatni, most az MMIK-ban pénteken este megteheti.

A Koprive zenekar várja a közönséget az MMIK-ban

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában