Tanárlátogatás

2019.05.02. 07:00

Dottóról szólt a fodrász-kozmetikus osztály szerenádja

Kilencedikben szökkent szárba a gondolat, aztán egyre határozottabb formát öltött: az SZSZSZC Oladi Szakképző Iskolájának végzős fodrász-kozmetikus osztálya jó ideje készült arra, hogy ha eljön az ideje, dottóval menjenek szerenádot adni a tanáraiknak.

BTK

A tizenkettedikes lányokat tegnap a volt osztályfőnökük, Jáger Imre látta vendégül Gencsapátiban. Méghozzá bőségesen: főleg mesteri módon elkészített zsíros kenyérrel, mert mint kiderült, valamikor megígérte a diákjainak, hogy elviszi őket a pálinka- és mangalicafesztiválra. Oda, Gencsapátiba rendelték a bérelt dottót, amelyik körbevitte őket a megyeszékhelyen. Szombathely-Szőllős volt az első állomás, a lányok fodrásztanára, aztán a Joskar-Ola lakótelep, majd eldottóztak a másik gyakorlati tanárukhoz, végül a mostani osztályfőnökükhöz.

 

A pedagógusok jól fogadták az ötletet, mesélte Sipos Fanni, a főszervező, aki percre pontosan beosztotta, hogy kinél hány percet töltenek. A lányok ugyanis szerte a megyéből – Bozsokról, Sárvárról, Celldömölkről, Gasztonyból, Náraiból – jöttek, el kellett érniük az éjjeli utolsó vonatokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában