Álláslehetőség

2019.05.31. 16:00

Munkát keres? Mutatjuk a legfrissebb vasi állásokat!

Összegyűjtöttük a legfrissebb állásajánlatokat Vas megyében. Válasszon kedvére, jelentkezzen sikeresen.

vaol.hu

Illusztráció: Pixabay.com

A Vas Megyei Gyermekvédelmi Központ, Általános Iskola és TEGYESZ felsőfokú szociális szakképzettséggel, vagy pedagógus végzettséggel rendelkező nevelőt keres ikervári speciális gyermekotthonába. Részletekért kattintson IDE!

Konyhai kisegítőt sárvári étterembe azonnali kezdéssel felveszünk. Kiemelkedő munkabér, 8 órás munkarend. Érdekli az állás? Kattintson IDE az elérhetőségért!

Raktári ügyintézőket keresnek sárvári gyáregységbe. Kattintson IDE a részletekért!

A büki Hotel Piroska konyhájára, szakmailag igényes szakácsot keresnek. Fiatalos csapat, kiemelt bérezés, támogató munkahelyi légkör. IDE kattintva mutatjuk a részleteket!

A Milkovics Trans Kft. gépkocsivezetőt keres sárvári munkára. C kategóriás jogosítvány szükséges. Felkeltette az érdeklődését a lehetőség? Kattintson IDE a részletekért!

Szombathelyi céghez keresnek folyamatos, négy műszakos munkarendbe, műanyag csomagolóeszközök gyártására alapfokú végzettséggel rendelkező munkavállalókat, pályakezdőket és nyugdíj előtt állókat is. IDE kattintva mutatjuk a bérezést, és a juttatásokat, valamint az elérhetőséget.

Szombathelyi óvoda fűtőkarbantartó állást hirdet határozott időre közalkalmazotti bérezéssel. Kattintson IDE a részletekért!

A felsoroltak egyike sem keltette fel érdeklődését? Kattintson IDE még több álláslehetőségért!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában