Kihívásokról is szó esett a KMKK-ban

2019.05.02. 21:15

Női szerepekről az anyák napján

Az anyákról, a női kihívásokról és lehetőségekről szólt a csütörtök a Kemenesaljai Művelődési Központ és Könyvtárban. Az anyák napja rendezvényen a család, a karrier, az önismeret kérdéseit elemezték.

Tóth Kata

Gergó Judittal (jobbról) különböző női utakról Fotó: HB

Fontos, erőt adó beszélgetéseket hallhattak a résztvevők – édesanyák Cellből és környékéről, sőt az egész megyéből a munkába visszatérni készülőktől a nyugdíjasokig. A párhuzamosan zajló műhelymunkákban a véleményükre voltak kíváncsiak a moderátorok. A Női erő – Stabil alap nőknek Vas megye déli és keleti részén című programban megvalósult rendezvényen Kálmán Edina, a Munka kisgyermekkel program szakmai vezetője előadásában azt részletezte: mivel küzdenek a nők, anyukák ma Magyarországon. Különböző utakat járó nőket kérdezett vállalkozás és család összeegyeztetéséről, a hivatásos nevelőszülőségről, a sokgyerekes létről Gergó Judit moderátor. A női önismeretről, önérvényesítésről Bálint Cecília coach osztotta meg gondolatait. Business coach, családterapeuta és mentálhigiénés szakember biztatta a résztvevőket: osszák meg a tapasztalataikat a témában. Az Argalász Attila vezette Áttűnések Improvizációs Színház női galibákat és megoldásaikat tálalta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában