Regionális verseny

2019.05.17. 07:00

Vígan daloltak Szombathelyen a nyugdíjasok

Regionális dalostalálkozót rendezett csütörtök délelőtt a városháza házasságkötő termében Vas Megye és Szombathely Megyei Jogú Város Nyugdíjas Szövetsége.

Tersztyászky Krisztina

Kitűnően felkészült mezőny

Fotó: Unger Tamás

A regionális megmérettetésen, amelynek ezúttal a vasi megyeszékhely adott otthont, három megye nyugdíjas Ki mit tud?-jainak legjobbjai vettek részt. Összesen mintegy kéttucatnyi fellépő, köztük egy kisebb kórus is közönség elé lépett.

Kitűnően felkészült mezőny
Fotó: Unger Tamás

A vasi versenyzők Szombathelyről, a városkörnyéki falvakból és Szentgotthárdról érkeztek. A legnépesebb a magyar nóta kategória volt, de szép számú hölgy és úr mutatkozott be könnyűzene és népdal műfajban is.

 

A Németh Endréné Békefi Zsuzsanna vezette szakmai zsűri erős színvonalúnak, kitűnően felkészültnek ítélte meg a mezőnyt, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy szinte az összes fellépő továbbjutott műfajának országos döntőjébe. A felkészüléshez a szakemberek tanácsokkal látták el őket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában