Körmenden találkozunk

2019.06.18. 12:00

Idén jubilál az Alterába

Az ország legnagyobb kerti partija idén 10 éves. Július 9. és 13. között öt napon keresztül várják a látogatókat a Rába partján. A születésnap alkalmából pedig rengeteg meglepetésre számíthat a közönség.

Vas Népe

Újabb nagyszabású fesztivál várja a vasi fiatalokat

Fotó: VN-archív/Szendi Péter

Hegedüs László szervező elmondta, büszkék arra, hogy már harmadszor kapták meg a zenekaroktól a MAHASZ szavazásán a Fair Play díjat. Ez az elismerés azt jelenti, hogy az együttesek is szívesen járnak Körmendre fellépni. Az is nagy szó, hogy bekerültek az ország tizenkét legjobb fesztiválja közé.

Bár az Alterába területe a legkisebb ezek közül, mégis hatalmas népszerűségnek örvend a program. Ebben közrejátszik a szép környezet és a változatos zenei kínálat is. Idén sem maradnak el a sztárfellépők, a két színpadon olyan zenekarok szórakoztatják majd a közönséget mint a Road, a Punnany Massif, a Vad Fruttik, a 30Y, az Ossian, a Bagossy Brothers Company vagy a Péterfy Bori & Love Band. A programok között pedig nincs átfedés, így aki jegyet vásárol, garantáltan minden koncertet élvezhet majd.

Újabb nagyszabású fesztivál várja a vasi fiatalokat
Fotó: VN-archív/Szendi Péter

A rendezvény már évek óta támogatja a fogyatékkal élőket. Idén, köszönetképpen, Erdélyi Rolika is a színpadra állhat – mondta a szervező. Az Anna & the Barbies koncert előtt esti mesét mond a közönségnek.

A tizedik évforduló pedig igazán különleges lesz, méltó módon ünneplik majd a jubileumot – hívta fel a figyelmet. A zenekarok meglepetéssel, a szervezők pedig ajándékokkal készülnek a kerek születésnapra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában