akadálymentesítés

2019.06.01. 07:00

Kerti pavilont kapott a szociális intézmény

Akadálymentesített kerti pavilont adott át pénteken a Vas Megyei Szakosított Szociális Otthon lakóinak a Savaria Lions Club.

Tersztyánszky Krisztina

Rácz István és Fekete Árpád a tegnapi átadóünnepségen Fotó: HB

A jótékony szervezet tagjai több mint kétmillió forinttal és saját kétkezi munkájukkal járultak hozzá a kerti pavilon felállításához, melyet 300 ezer forinttal a városi önkormányzat is támogatott. A szabadtéri pihenőhelyet a kerekesszékes vagy gyengén látó lakók is könnyen megközelíthetik, és esőben, tűző napban is védetten pihenhetnek, beszélgethetnek a friss levegőn. Az avatón többtucatnyian vettek részt.

Rácz István és Fekete Árpád a tegnapi átadóünnepségen Fotó: HB

Fekete Árpád intézményvezető köszönte meg a Lions Club újabb adományát, emlékeztetve rá, hogy évek óta többféle támogatással járulnak hozzá az itt lakók életminőségének javításához. Rácz István, a klub elnöke jelképesen átadta a létesítmény kulcsát, biztatva a lakókat, hogy használják: pihenjenek, tartsanak rendezvényeket az új közösségi térben. Az avatást az intézmény lakói verses, dalos műsorral ünnepelték meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában