Hivatalos bejelentés

2019.07.17. 19:31

Dr. Balázsy Pétert támogatják – Kósa Lajos: „Egy remek város és egy kitűnő jelölt”

Akkor folytatódhat Szombathely fejlődése, ha dr. Balázsy Péter lesz a polgármester – mondta a Smidt Múzeumban Kósa Lajos, amikor hivatalosan bejelentette, hogy Balázsyt támogatják a kormánypártok szombathelyi polgármesterjelöltként. Kiemelte: a városoknak szükségük van a kormány szövetségére – ezt választhatják Szombathelyen Balázsy Péterrel.

VN

Szombathely polgármesterjelöltjének bemutatása, 20190717, Szombathely, Dr. Balázsy Péter, Dr. Puskás Tivadar, Kósa Lajos, ut, Vas Népe/ Unger Tamás

Fotó: Unger Tamás

Adott egy remek város és egy kitűnő polgármesterjelölt – így fogalmazott Kósa Lajos, a Fidesz–KDNP országos önkormányzati kampányfőnöke, amikor hivatalosan bejelentette, a kormánypártok dr. Balázsy Pétert támogatják mint szombathelyi polgármesterjelöltet. Kiemelte Balázsy önkormányzati tapasztalatait, szerinte készen áll arra, hogy, mint fogalmazott, továbbvigye Szombathely ügyét. Nem csak fejlesztéseket, projekteket lát a városban, hanem otthont is. Arról is beszélt, hogy dr. Balázsy Péter ellenében „magukat civilnek hazudó pártpolitikusok” állnak az önkormányzati választáson Szombathelyen, országszerte politikai maffiának hívják, tartják ezt az „ellenzéket”, akik „csatatérré változtatnák a várost”. Ezzel szemben van az elmúlt kilenc év teljesítményére építő, a kormány által támogatott oldal. Kiemelte, hogy szükségük van a városoknak a kormány szövetségére – ezt választhatják a szombathelyiek dr. Balázsy Péterrel.

 

– Dr. Balázsy Péterben a jövőt látom, azt, aki a megkezdett munkát folytatja, Szombathely kiteljesedését – mondta a bejelentésen dr. Puskás Tivadar, Szombathely polgármestere. A szolgálatot emelte ki, azt mondta, megtisztelő, hogy kilenc éven át dolgozhatott Szombathelyért. Emlékeztetett, hogy kilenc éve 18 milliárd forintos adóssággal vették át a város vezetését, mára pedig dr. Hende Csaba országgyűlési képviselő közbenjárásai nyomán több mint 300 milliárd, csaknem 350 milliárd forintnyi forrás érkezett a városba.

Megtiszteltetés, hogy a polgári oldal támogatottja lehetek – ezt már dr. Balázsy Péter mondta tegnap a Smidt Múzeumban. Úgy fogalmazott, hogy a további munkára biztos alapot ad az elmúlt kilenc év. Azért dolgozna polgármesterként, hogy Szombathely még élhetőbb, még zöldebb és még otthonosabb város legyen. Szerinte a kormány támogatásával is számolva ehhez minden feltétel adott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában