Rendezvény

2019.07.29. 07:00

Falunap Püspökmolnáriban – A helyiek napja volt

Ez a nap a mi napunk – vallják a püspökmolnáriak, sőt még az elszármazottak is hazatérnek a falunapra. Így volt ez most szombaton is.

Tersztyászky Krisztina

V. Németh Zsolt és Rodler Csaba itt éppen finom étkeket zsűriznek

Fotó: Szendi Péter

A program reggel új elemmel: ökumenikus tábori istentisztelettel kezdődött a focipálya mellett felállított nagy rendezvénysátorban. Délelőtt hat futballcsapat és tizenöt főzőcsapat mérte össze tudását. Végeredményként a zsűri megállapította: a magukkal hozott változatos alapanyagokból mindenki kiváló ételeket készített, csak első helyet tudtak kiosztani. Köszöntőjében V. Németh Zsolt országgyűlési képviselő is a helyi közösség megtartó erejét hangsúlyozta. A falunapra eljött Boda Ferenc, a Hegyhát Vidék Vagyonvédelmi Közalapítvány kuratóriumi tagja is, aki a Hegyhát Vidék Rendjéért Díjat adományozta a püspökmolnári polgárőr egyesületnek.

V. Németh Zsolt és Rodler Csaba itt éppen finom étkeket zsűriznek
Fotó: Szendi Péter

Sokan eljöttek, jól érzik magukat – kell ennél jobb visszajelzés a testület számára? – összegzett Rodler Csaba polgármester, aki 300 liter babgulyással vendégelte meg a falunapozókat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában