Közösségi pontváró

2019.07.24. 21:29

Szerda este kiderült, hogy ki került be a felsőoktatásba

Tersztyászky Krisztina

Az előtérben Csendes Máté ötletgazda: jobb ilyenkor együtt

Fotó: Horváth Balázs

Szerda este Szombathelyen is szerveztek közös pontvárót a fiatalok: egy népszerű közösségi térben gyűltek össze, hogy együtt figyeljék a felsőoktatási ponthatárok alakulását.

– Mégis csak jobb együtt lenni ezekben az órákban. Ha sikerül, közös az öröm, ha nem, a barátok társaságában könnyebb elviselni – fogalmazott Csendes Máté ötletgazda, akinek a felvételikor hiányzott a pontváró buli, ezért úgy gondolta, szervez egyet.

Az előtérben Csendes Máté ötletgazda: jobb ilyenkor együtt
Fotó: Horváth Balázs

Kiss Ábel érettségi után már szerzett egy szakmát, most a földrajz szakot célozta meg. Sárközi Dominik és Pethő Márton az informatika területén látják a jövőjüket. Katona Melinda korábban megkezdett felsőfokú tanulmányait szeretné folytatni.

Azt tervezték, nyolcig társasoznak, aztán a kivetítőn a felvi.hu-ra kapcsolnak, hogy kiderüljön, kinek mire volt elég a középiskolában megszerzett pontszám. Nagyon nem izgultak: valamennyiük választása megalapozott volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában