jelöltek

2019.08.06. 07:00

Ismét összefognak Celldömölk városáért

Az önkormányzati választásokra elsőként a hivatalban lévő polgármester, Fehér László és a várost vezető helyi civil szerveződés jelentette be jelöltjeit.

Pajor András

Fehér László polgármester és csapata ismét a választók bizalmát kéri Fotó: PÁS

A választáson a Cselekvő Összefogással Celldömölkért Egyesület (CSÖCE) és az Együtt Celldömölk Városért Egyesület (ECVE) közös polgármesterjelöltjeként indul ismét Fehér László. A nyolc egyéni képviselőjelölt szintén a két civilszervezet színeiben méretteti meg magát.

Marics Sándorné az 1., Karádi Mihály a 2., Fehér László a 3., Gasztonyiné Fódi Zita a 4., Hencz Kornél az 5., Söptei Józsefné a 6., Kovácsné Söptei Valéria a 7., dr. Kovács Zoltán a 8. választókerületben indul.

Fehér László polgármester és csapata ismét a választók bizalmát kéri Fotó: PÁS

– Celldömölkért dolgozunk továbbra is – fogalmazott Fehér László a választópolgárok bizalmát kérve a további városfejlesztő munkához. Kiemelte, hogy a tapasztalt, tettre kész jelöltekkel már tervezik azokat a beruházásokat, amelyeket a 2021–2027 közötti európai uniós ciklusban kívánnak megvalósítani a város fejlődéséért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában