A Megye csodája

2019.08.12. 14:00

Sportolni is hív a Csónakázótó

Augusztus 8-a és 30-a között szavazhatják meg olvasóink Vas megye hét legszebb – természeti – csodáját.

Vas Népe

A szombathelyi Csónakázótó minden évszakban, minden napszakban gyönyörű

Fotó: Unger Tamás

Az elmúlt hónapban arra biztattuk olvasóinkat, jelöljenek olyan természeti látnivalókat, amelyeket különlegesnek tartanak. A beküldött jelölések alapján húsz csodajelöltet mutatunk be, naponta egyet-egyet ábécésorrendben. Olvasóink augusztus 8-a és 30-a között szavazhatnak a lapunkban megjelenő szavazószelvényeken; közöttük kisorsolunk egy darab két személyre, két éjszakára szóló wellnesspihenést a Hotel Caramellben. Az interneten is lehet szavazni, játékunkat a vaol.hu portálon találják. Az online szavazók között – a megyéket összevonva – kisorsolunk egy 200 ezer forint értékű utazási utalványt.

A szombathelyi Csónakázótó minden évszakban, minden napszakban gyönyörű
Fotó: Unger Tamás

És most jöjjön a szombathelyi Csónakázótó! Az 1960-as évek elején alakították ki, vizét az Arany-patak adta. A fás, növényben gazdag környezet több sportolási és kikapcsolódási lehetőséget nyújt: csónakázni, vízibiciklizni lehet a vízen, partján pedig szinte minden napszakban látni kocogókat. A Vasi Vas­ember és a Sárkányhajó fesztivál helyszíne.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában