és még mást is

2019.09.20. 07:00

Felújítják Körmend Avar utcai játszóterét

A kész fejlesztésekről és a következő időszak terveiről számolt be Bebes István, Körmend polgármestere és Czvitkovics Gyula, alpolgármester az Avar utcai játszótéren.

Markó Petra

Czvitkovics Gyula és Bebes István beszélt a fejlesztésekről

Fotó: Jámbori Tamás

A városvezető először felidézte, hogy majdnem egy évvel ezelőtt kezdődött meg a vasút, a Hunyadi utca, valamint a Felsőberki övárok által határolt területen a csapadékvíz-elvezető rendszer kiépítése. – A projekt huszonkét utcát érintett, a kivitelezés alatt próbáltuk megoldani azokat a lakossági kéréseket és észrevételeket, amelyek időközben felmerültek – hangsúlyozta Bebes István.

– Ebben Czvitkovics Gyula, a körzet képviselője volt nagy segítségünkre, aki folyamatosan konzultált az ott élőkkel, és tett azért, hogy lehetőleg minden igényt kielégíthessünk. Elhangzott az is, hogy a szélsőséges időjárási viszonyok miatt a munkát mindenképpen folytatniuk kell.

Czvitkovics Gyula és Bebes István beszélt a fejlesztésekről
Fotó: Jámbori Tamás

A városvezető előrevetített egy másik beruházást is: továbbviszik a játszótérprogramot, amit a 208 lakásoknál megkezdtek, a Bartókon folytatnak és megvan már a szükséges forrás az Avar utcai játszótér teljes körű felújítására is.

– A városrészen sok fiatal már gyermekeivel jár vissza a szülői házhoz, az ő kívánságuk is az új játszótér – hangsúlyozta Czvitkovics Gyula.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában