Prima díj

2019.09.26. 07:00

Jótékonyságáért lovaggá ütötték – Szombathelyen két telephelyen dolgoznak

Idén négy vállalkozónak ítélték meg az Év Megyei Vállalkozója díjat, közülük utoljára Kalocsai Norbertet, a Kelet-Ablak Kft. ügyvezető-tulajdonosát mutatjuk be.

Vas Népe

Kalocsai Norbert a Kelet-Ablak Kft. ügyvezető-tulajdonosa. Nem csak a nyílászárókra, a csapatépítésre is nagy hangsúlyt fektet Fotó: UT

Fotó: © Unger Tamás

Kalocsai Norbert 1969-ben született, 1991-ben került Borsod megyéből Szombathelyre, majd 2004-ben feleségével közösen alapították meg a Kelet-Ablak Kft.-t, amely műanyag nyílászárók és kiegészítőik gyártásával és beépítésével foglalkozik. 28 alkalmazottal német minőségi alapanyagból darabolják, hegesztik, szerelik össze és üvegezik az ablakokat, ajtókat. Az elmúlt években tíznél is több sikeres pályázatuk segítette a cég fejlesztését, amely modern automatizált gépparkkal rendelkezik. A legmodernebb energetikai igényeknek megfelelő termékeik elsősorban magyar piacra készülnek. A vállalkozás a csapatépítésre is nagy hangsúlyt fordít, évente többnapos kirándulások, hétvégi főzések és családi nap szolgálja mindezt. Ennek is köszönhető, hogy dolgozóik többsége régi munkatársuk. Kalocsai Norbert hagyományosan a családsegítő központon keresztül 25–30 családnak, több mint 100 gyermeknek teszi szebbé adományával a karácsonyt. Jótékonyságáért a Szent György Lovagrend lovaggá ütötte.

Kalocsai Norbert a Kelet-Ablak Kft. ügyvezető-tulajdonosa. Nem csak
a nyílászárókra, a csapatépítésre is nagy hangsúlyt fektet Fotó: UT

A Kelet-Ablak Kft. Szombathelyen két telephellyel rendelkezik, a Henger utcai új, 1800 négyzetméteres csarnokban folyik a termelés. Ennek kialakítása és korszerű, automata gépekkel való felszerelése a vállalkozás legújabb, és eddigi legnagyobb beruházása.

Olvasóink még egy hétig voksolhatnak arra, hogy ki legyen a Vas Megyei Prima díj Ifjúsági Külön díjasa, és hogy ki legyen a közönség által választott Prima díjas.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában