Hálóval védett

2019.09.23. 21:52

Műfüves focipályát avattak Celldömölkön

Hálóval fedett, zárt műfüves focipályával gyarapodott a Celldömölki Városi Óvoda Vörösmarty tagóvodája.

Pajor András

Felavatták a hálóval fedett, zárt műfüves pályát a Vörösmarty tagóvodában Fotó: Pajor András

– Az Ovi-Sport Közhasznú Alapítvány szervezésében helyi vállalkozások 10 millió forintos támogatása és az önkormányzat 4,5 milliós önrésze tette lehetővé a pálya megépítését – mondta Fehér László polgármester.

Felavatták a hálóval fedett, zárt műfüves pályát a Vörösmarty tagóvodában Fotó: Pajor András

– A város az egyik legjobb példa a megyében arra, miként lehet a kormány által lehetővé tett társaságiadó-felajánlásokat a sport céljára fordítani – mondta Marton Ferenc megyei közgyűlési alelnök. Karádi Mihály, a városfejlesztési bizottság elnöke úgy fogalmazott, ha a gyermekeknek építünk, a jövőnek is építünk. Gasztonyiné Fódi Zita óvodavezető köszönetet mondott a sporttámogatás felajánlásáért. Ez a pálya az országban a 391. átadott létesítmény – számolt dr. Molnár Andrea alapítványi elnök. Németh András az ovispálya létrejöttében jelentős forrásokat biztosító Swie­telsky Vasúttechnika Kft. képviseletében ajándékokat adott át a gyerekeknek. A pályaavató faültetéssel zárult, a 10 millió fa elnevezésű civil kezdeményezés való csatlakozás jegyében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában