Az OK! estjén a változás igényéről

2019.10.07. 14:00

Velük épülhet Celldömölk jövője

A város jövőjéről szólt az Otthonunkért Közösen Egyesület (OK!) estje. A rendezvény házigazdája Gelesits-Bellovics Diána képviselőjelölt és Sipos Tibor megyei képviselőjelölt voltak. Sebestyén Krisztián polgármesterjelölt kiemelte, az elmúlt időszakban több ezer celldömölkivel találkoztak személyesen és interneten keresztül, akik megfogalmazták: változásra van szükség.

Pajor András

Oké” a változásra. Balról: Ágh Péter, Majthényi László és Sebestyén Krisztián, az OKE polgármesterjelöltje

Fotó: Pajor András

– A város lakóinak panaszáradata sok oldalnyi, többet meg is jelentettük a legutóbbi programkiadványunkban. A celliek eredményt várnak, az út- és járdafelújítás, a gazdaságfejlesztés, munkahelyteremtés és a rendezett város területén is – hangsúlyozta Sebestyén Krisztián.

Oké” a változásra. Balról: Ágh Péter, Majthényi László és Sebestyén Krisztián, az OKE polgármesterjelöltje
Fotó: Pajor András

A rendezvényen részt vett Majthényi László, a Vas Megyei Közgyűlés elnöke, aki arról beszélt, hogy olyan együttműködést ajánlanak Celldömölknek, amely helyben, a megyében és országosan is hatékonyan tud fellépni a városért. Az Otthonunkért Közösen Egyesület így nagyobb és jobb fejlődést biztosíthat. Sipos Tibor megyei képviselőjelölt szerint a mostani választás tétje, hogy elindulhat-e Celldömölkön a lendület és a dinamizmus. Ágh Péter országgyűlési képviselő is támogatta az OK! jelöltjeit. Mint mondta, az egyesület világossá tette a számára is: nem pártalapon, hanem Celldömölk érdekében szerveződnek, ezért minden együttműködésüknél az alapállásuk, hogy „mindent Celldömölkért, Celldömölköt semmiért”.

Ágh Péter a jövő csapatának nevezte az egyesület jelöltjeit, méltatta bátorságukat. Mint mondta, ha Celldömölkön ki mernek állni a települést tizenhét éve irányítókkal szemben, akkor miért félnének a jövőtől? Ők többre szövetkeztek, mint egy választásra, ők Celldömölknek a jövőt akarják megnyerni és a gyarapodás útjára akarják vinni a várost.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában