Előadások

2019.11.18. 12:00

A vasi példa nyomán országos fórum is lesz

Öt megyéből érkeztek a III. Nyugat-magyarországi Polgárőr Kommunikációs Fórumra a KMKK-ba.

Pajor András

Bedi Ákos bejelentést tett a celli eseményen

Fotó: Pajor András

Köszöntőt mondott Fehér László polgármester és Szijártó László, a megyei közgyűlés területfejlesztési bizottságának elnöke. Az előadók munkájukba engedtek betekintést. A sajtóval való személyes kapcsolattartás fontosságára, az internetes közösségi oldalak átgondolt használatára, valamint a célzott figyelemfelkeltő akciók lehetőségeire világított rá előadásában Bakos Ágnes újságíró. Péntek Róbert vasi polgárőr-sajtóreferens arról szá­molt be, hogy egy közel húszfős csapat jött létre a megyei szervezeten belül, amely segíti a polgárőrök munkáját.

Bedi Ákos bejelentést tett a celli eseményen
Fotó: Pajor András

Az előadásokat követő beszélgetésen részt vett Csonka Nándor, az Országos Polgárőr Szövetség (OPSZ) sajtófőnöke, Szendi Péter, a Vas Népe fotóriportere és Ágoston Gábor, a Gotthárd Tv gyártás­vezetője.

Az egyedülálló módon működő vasi kommunikációs csoporttal kapcsolatban Bedi Ákos, a Vas Megyei Polgárőr Szövetség elnöke bejelentette, hogy jövőre az OPSZ a vasi minta alapján országos szinten is megszervezi a sajtós polgárőrfórumot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában