jótékonyság

2019.11.27. 16:27

Hat családot támogatnak a vépi adventi forgatagon összegyűlt pénzből

Évek óta szervez jótékonysági adventi forgatagot a Hatos Ferenc Általános Iskola szülői közössége. A múlt pénteki főtéri rendezvényen összegyűlt pénzből hat olyan családot támogatnak az idén, ahol az egyik szülő nem él és a gyerekek közül legalább egy az általános iskola tanulója.

Tóth Kata

Fotó: Tóth Kata

Hatodik éve szervez advent idején forgatagot az iskola. A főtéren péntek délután először a Vépi Vadvirág Művészeti Óvoda Pipitér csoportja adott műsort, őket az iskola néptáncosai majd társastánc tanszakosai követték. Bemutatkozott a Sárvári Gárdonyi Géza Általános Iskola kamarakórusa, aztán a Brenner János Cserkészcsapat Fekete Párduc Őrse betlehemezett.

Fotó: Tóth Kata

Balázs Henriett énekes alkalomhoz illő, szívhez szóló dalai zárták az estet. A hallgatóság, ha éppen nem a színpadra koncentrált, forralt bor, meleg tea, lángos és sütemények, valamint az árusok különleges termékei közül választhatott – ezzel is támogatva a nemes célt. Az összegyűlt adományt, családonként 40 ezer forintot december elején juttatják el az érintetteknek a szervezők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában