szalagavató

2019.12.15. 19:21

A Nádasdy két osztálya végez – Szalagot kaptak a végzősök

Megtartották a Nádasdy Tamás Közgazdasági, Informatikai Szakközépiskola szalagavatóját szombaton.

Merklin Tímea

Végez egy 24 fős szakgimnáziumi osztály, aminek informatika ágazatán szoftverfejlesztők tanulnak, közlekedés és szállítmány ágazatán pedig logisztikai és szállítmányozási ügyintézők; az osztályfőnökük Körmendiné Boros Krisztina. Mellettük végez egy 18 fős szakközépiskolai osztály is, aminek gépészet ágazatán belül szerszámkészítők, informatika ágazatán belül számítógép-szerelők és

-karbantartók tanulnak, az osztályfőnökük Csókáné Miklovics Mónika.

 

A diákok zenés-énekes műsorral készültek a szalagavatóra, valamint olyan kisfilmmel, ami róluk szól: a saját magukat ábrázoló képekből és az elmúlt évek történéseinek fotóiból szerkesztették össze. Az esten elhangzott szövegek között volt diákszerzésű vers is.

A szalagok feltűzése után a nyitótánc egy elegáns keringő volt a végzősöktől: a fiúk öltönyben, a lányok pedig csodaszép hófehér ruhában léptek fel. Majd felkérték a tanáraikat és a szüleiket egy-egy táncra – ezzel kezdetét vette a bál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában