Együtt: évet zártak a társult települések

2019.12.23. 07:00

A Zöld óvoda címre pályázik a csepregi óvoda, és támogatást kap képzésre

Ülést tartott a Közép-Répcementi Intézményfenntartó Társulás Tanács, valamint Csepreg, Lócs, Tormásliget, Tömörd község közös önkormányzata.

Merklin Tímea

A beszámolókat egyhangúlag elfogadták

Fotó: Unger Tamás

Megválasztották a Közép-Répcementi Intézményfenntartó Társulás társulási tanácsa elnökének Horváth Zoltánt, Csepreg polgármesterét, alelnökének pedig Mester Árpádot, Tormásliget polgármesterét.

A beszámolókat egyhangúlag elfogadták
Fotó: Unger Tamás

Horváth Béláné, a Csepregi Óvoda és Bölcsőde Közös Igazgatású Köznevelési Intézmény vezetője ismertette a 2019–2020-as év nevelési és munkatervét, amelynek lényege, hogy kiemelt szerepet kap a néphagyomány, a népszokások ápolása, és megcélozták a Zöld óvoda cím elnyerését, amelyhez már eddig is sok programot rendeltek, jövő áprilisban pályázatot adnak be. Mivel az óvodában fejlesztő pedagógusra van szükség, a társulási tanács úgy döntött, száz százalékban (480 ezer forinttal) támogatja az egy óvónő négy féléves képzését.

Csepreg, valamint Lócs, Tormásliget és Tömörd közös önkormányzati hivatala beszámolóját egyhangúlag elfogadták. Az előterjesztő dr. Balogh László jegyző kifejtette: bízik abban, hogy jövőre is hatékonyan tudnak közösen dolgozni, sőt szeretnék erősíteni a meglévő jó együttműködést a társult településekkel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában