Közös rendezvény

2019.12.13. 10:00

Buszra és műszerre nyert támogatást Vasszentmihály

Közös rendezvényen értékelte az elmúlt esztendőt a település önkormányzata, valamint a helyi Német Nemzetiségi Önkormányzat a kultúrotthonban.

Nemes Judit

Császár István polgármester mellett dr. Kelemen Marcell jegyző is értékelte az évet (középen)

Fotó: Szendi Péter

Császár István polgármester beszédében megköszönte az egész éves közös munkát a nemzetiségi önkormányzattal. Szólt arról is, hogy az iparűzési adó bevezetése miatt jelentősen csökkent a falu gépjárműadóbevétele, amelyet az idén bevezetett adónemből érkező bevétel nem tudott kipótolni. Kiemelte, hogy 2019-ben orvosi és védőnői eszközökre 4,5 millió forintot, falugondnoki buszra pedig 14,5 millió forintot nyertek pályázatok révén.

Császár István polgármester mellett dr. Kelemen Marcell jegyző is értékelte az évet (középen)
Fotó: Szendi Péter

V. Németh Zsolt országgyűlési képviselő örömét fejezte ki, hogy a falu az új önkormányzati ciklus kezdetén két Magyar Falu pályázattal büszkélkedhet, hiszen eredményes volt mind az orvosiműszer-, mind a falu­buszbeszerzés. Bízik abban, hogy a község vezetésének azon elképzelései is teljesülnek, amelyek az orvosi rendelő felújítására, vagy más fejlesztésekre vonatkoznak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában