zene és gyertyafény

2019.12.02. 07:00

Csepregen így várják az ünnepet

Még kétszer lép fel a városi fúvószenekar az advent idején, és több más helyi közösség is készül karácsonyváró programmal.

Merklin Tímea

A csepregi fúvósok jótékonysági koncertet is adnak

Fotó: Ohr Tibor

A Répce Citera Barátok Köre és a Csepregi Férfi Dalkör adott műsort tegnap a Prome­nádon, ahol Finta József plébános és dr. Dénes József alpolgármester gyújtották meg a gyertyát, forralt bort Horváth Gábor és Tóth Kálmán kínált. Majd a Győri Advent Kórus adott koncertet a művelődési házban. Legközelebb 5-én 17 órakor lesz Mikulásváró a Fő téren.

A csepregi fúvósok jótékonysági koncertet is adnak
Fotó: Ohr Tibor

December 6-án 18 órától Csepreg Város Fúvószenekara működik közre az ünnepi misén a templomban. December 8-án 16 órától pedig az általános iskolások mutatják be az összeállításukat a Promenádon. Lucázást láthatunk az óvodásoktól 15-én 16 órától, majd a Farkas Sándor Egylet adja elő a műsorát. 17 órától karácsonyi koncert lesz a művelődési házban, 22-én 16 órától Szabadtéri pásztorjáték a Fő téren.

A fúvósok jótékonysági koncertje 26-án 17 órakor kezdődik a templomban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában