Előfizetés

2019.12.12. 16:00

Fogja ki a lehető legjobb ajánlatot!

Éves előfizetőink most egy horgászszékkel, egy hűtőtáskával és egy ajándékutalványnyal lehetnek gazdagabbak. Horgászó szeretteinek kiváló ajándék lehet, ahogy az ügyfélszolgálatainkon mostantól elérhető horgászos ajándék utalványok is.

VN

A vasi vizeken is ott vagyunk

Fotó: VN

Decemberben olyan előfi zetői csomagot ajánlunk olvasóinknak, amely a horgászat iránt érdeklődőket célozza meg. Egyéves Vas Népe-előfi zetés vásárlása esetén (az újság havi előfi zetői díja: 3190 forint) egy horgászszék, egy horgász hűtőhátizsák és egy 2500 forintos Vasi Vizeken ajándékutalvány lehet az öné, ami a 2020-as éves horgászbérlet vásárlásakor használható fel. Az akció részleteiről hamarosan olvashat a Vas Népében.

A vasi vizeken is ott vagyunk
Fotó: VN

A Vas megyei horgászszövetséggel kötött együttműködés óta először, a szövetség által kibocsátott ajándékutalványokat is forgalmazza öt ügyfélszolgálati irodánk, így aki azon gondolkodik, hogy ezzel lepné meg párját, rokonát, ismerősét, az keresse irodáinkban a 2500 vagy 5000 forint értékű utalványokat, amelyek a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége tagegyesületeiben a szövetség

által kiadott területi horgászjegy vásárlására használhatók fel.

A vasi horgászszövetséggel való együttműködés jövőre is különböző aktivitásokkal folytatódik, kéthetente pénteken pedig továbbra is horgászoldallal jelentkezünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában