adományok

2019.12.18. 07:00

Jótékonyha a rehabilitációs osztályért

Miközben egyetlen este végigkóstolja a város ízeit, adományával a kórház rehabilitációs osztályát segítheti. Sőt: az elfogyasztott kalóriák azonnali elégetéséről is gondoskodnak.

Budai Dávid

DJ Szúnyog gondoskodik a kalória-égetésről Fotó: Unger Tamás

Fotó: © Unger Tamás

Tucatnyi vendéglátós összefogásával másodszor is lesz Jótékonyha. A december 21-én 19 órakor az ELTE Savaria Egyetemi Központ B-klubjában startoló jótékonysági est részleteiről az ötletgazdát, Németh Ernőt kérdeztük.

– Mikor megkerestem a város tizenegy népszerű éttermét és egy cukrászdáját a Jótékonyha ötletével, mindenki első szóra igent mondott, és felajánlotta főztjét. Aki szombaton ellátogat a karácsonyi gasztroestre, annak nem kell fizetnie, hiszen árak sem lesznek, arra kérjük azonban vendégeinket, hogy adományukkal járuljanak hozzá céljainkhoz – fogalmazott a szervező. A cél pedig ezúttal a Markusovszky Egyetemi Oktatókórház Központi Rehabilitációs Osztályának a támogatása.

DJ Szúnyog gondoskodik a kalória-égetésről Fotó: Unger Tamás

– Mikor egyik gyerekkori jó barátomat három hónapon át itt kezelték, és jártam be hozzá a kórházba, személyesen győződhettem meg arról, hogy az itt dolgozók megérdemlik a segítséget – mivel gyakorlatilag csodát műveltek –, és láttam azt is, hogy elkél a segítség.

A Jótékonyha azonban nem egy egyszerű jótékonysági vacsora, ahol az ember végigkóstolhatja Szombathely ízeit, hanem egy hamisítatlan Retró-parti bevezetője is, ahol Dj Szúnyog és Dj Bluff gondoskodik arról, hogy az elfogyasztott kalóriák mindjárt el is égjenek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában