Labdarúgás

2019.12.02. 20:05

Véget ért az őszi szezon

Elmaradt mérkőzéseket pótoltak az elmúlt hétvégén a csapatok – ezzel véget ért a 2019/2020-as megyei labdarúgó-bajnokság őszi szezonja.

Tóth Gábor, Tóth Judit

Fotós: © Szendi Péter

Fotós: © Szendi Péter

Megyei I.

Csörnöc Gyöngye Vasvár VSE–Rábapatyi KSK 0-5 (0-1). Vasvár, 30 néző, vezette: Bedi T.

Vasvár: Tóth K. – Smolczer (Bíró), Horváth A., Vincze (Sinkó), Robán, Kálin (Berta), Bakos D. (Sárközi), Bakos Cs. (Réfi), Horváth Á., Horváth P., Schermann. Edző: Lepár Attila.

Rábapaty: Kollarics – Horváth K. (Tóth R.), Meicz, Piros, Dugovics, Tóth M., Balhási, Csupor, Nagy D., Király L. (Bajnok), Gyürü (Zeke). Edző: Enzsöl Gábor.

Gólszerzők: Bajnok (2), Dugovics (2), Gyürü.

A vasvári csapat folytatta őszi mélyrepülését, ismét gyenge teljesítményt nyújtott. A Rábapaty viszont gólerősen futballozott, ekkora különbséggel is megérdemelten nyert. A mérkőzés után leköszönt a hazaiak vezetőedzője, Lepár Attila, aki két évig irányította a vasvári együttes munkáját – és ezúton is köszöni a vezetőség eddigi bizalmát, támogatását.

A 11. fordulóból elmaradt Répcelaki SE–Vép VSE mérkőzést is most pótolták volna, ám a hazaiak kérésére a találkozót majd a tavaszi szezon nyitányaként, február 14-én játsszák le a csapatok.

Vasvár–Rábapaty 0-5. A vasvári Smolczer Zoltán (balra) és a rábapatyi Horváth Kevin csatája
Fotó: Szendi Péter

Megyei II.

Szeleste-Pósfa–Ölbő 1-1 (1-0). Sárvár, vezette: Boda Gy.

Szeleste-Pósfa: Kovács M. – Pethő (Nagy D.), Pomper, Fülöp, Földi, Riba, Vincze, Porpáczy (Varga M.), Szabó B. (Kovács A.), Könczöl, Trittremmel.

Ölbő: Varga D. – Nardai, Kovács T., Szele (Simon), Tóth G. (Marton), Biró (Tóth R.), Farkas B., Fehér (Tóth A.), Weinelt (Baksay), Juhász, Kalányos. Edző:

Gólszerzők: Földi, ill. Farkas B.

Az északi csoportban a Szeleste „csak” döntetlenre végzett a vendég, amúgy közvetlen rivális Ölbő ellen, így nem léphetett fel a dobogóra.

Felsőcsatár–Club Walnut-Nádasd 2-2 (0-0). Felsőcsatár, vezette: Kondor T.

Felsőcsatár: Tieber B. – Horváth L., Cobzaru (Sipos), Podlaviczki, Varga P., Krancz, Kopácsi, Tieber J. (Virág), Böhm, Cseri, Veres.

Nádasd: Rejtli – Varga K., Azanger, Pálmai, Urbán, Zsoldos, Kalamár (Németh M.), Meskó M., Szakály, Gorza, Meskó E.

Gólszerzők: Kopácsi (2), ill. Gorza, Zsoldos.

A déli csoport egyik élcsapata, a Nádasd abszolút esélyesként lépett pályára Felsőcsatáron, ám a házigazda meglepte ellenfelét, csak egy pontot engedélyezett a vendégnek.

Megyei III.

Cák–Sorkifalud-Gyanógeregye 0-3 (0-2). Cák, vezette: Kiss Cs.

Cák: Lóránt – Horváth G., Szentgyörgyi, Hoch Sirson, Lakos, Szigeti, Wurst, Pesti, Bernáth (Miklós), Bárdics, Meci (Szárnyas).

Sorkifalud-Gyanógeregye: Gerencsér – Vigh, Géczi, Móricz, Horváth Sz. (Kiss G.), Baranyai Á., Wéber (Baranyai D.), Dénes F., Serman, Dénes Cs., Sárközi (Baranyai Cs.).

Gólszerzők: Serman (2), Dénes Cs.

A két közvetlen rivális, stabil középcsapat mérkőzését magabiztosan nyerte meg a kapu előtt sokkal határozottabb vendég.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában