így indították az évet

2020.01.05. 19:38

Banketten ünnepeltek a nyugdíjasok Bükön

Bankettel zárta az előzőt, és indította az új évet a büki Nyugdíjas Baráti Kör. Ezúttal is számos tombolanyeremény talált gazdára, és a jó hangulat sem volt kérdés.

Bakos Ágnes

Az egyik asztaltársaság Fotó: BÁ

A szombat már állandó időpont, de a művelődési ház helyett most egy vendéglátóhelyen gyűltek össze a büki Nyugdíjas Baráti Kör tagjai, és családtagokat is hoztak.

Szombaton tartotta a kör a harmincnegyedik évzáró-évindító bankettjét. 1985-ben alakultak – emlékeztetett Farkas Gyula elnök. A kezdetekkor harmincan voltak, most tizenhat fős a tagság, de nagyon szívesen várják soraikba a friss nyugdíjasokat. Minden szombat délután találkoznak, és segítenek a rendezvények lebonyolításában, például a torkos csütörtökön vagy az aratóünnepen, a névnaposaikat pedig rendszeresen megünneplik. Évente, kétévente kirándulnak is, 2020-ra a komáromi erőd az úti cél.

Az egyik asztaltársaság Fotó: BÁ

Az évzáró bankett fénypontja a tombola volt. A nyereményeket jórészt a klubtagok adják össze, de kaptak csomagot támogatóiktól, a művelődési háztól és az önkormányzattól is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában