figyelmetlenségből baj

2020.01.01. 18:15

Hét esetben okoztak tüzet a pirotechnikai eszközök szilveszterkor Vas megyében

A tűzeseteknél személyi sérülés nem történt.

Nemes Judit

Általános iskola műfüves pályája égett petárdázás és tűzijáték használata miatt kedden délután tíz négyzetméteren Kőszegen a Deák Ferenc utcában. A kőszegi önkormányzati tűzoltók a tűzet egy vízsugárral oltották el.

Tuja fasor égett kedden este tűzijátékok használata miatt huszonöt méter hosszan Szombathelyen a Bádonfa utcában egy családi ház udvarán. A tűz oltását a lakók kezdték meg, majd azt a kiérkező szombathelyi hivatásos tűzoltók fejezték be három vízsugárral. A hő hatására károsodott a családi ház homlokzata, valamint egy az udvaron parkoló személygépjármű.

Szintén tuják, faszerkezetű kerítés égett kedden éjjel tűzijáték használata miatt Nádasdon a Vasút utcában, Táplánszentkereszten a Széll Kálmán utcában, amit a lakók, a körmendi és a szombathelyi hivatásos valamint a táplánszentkereszti önkéntes tűzoltók oltottak el.

Bokrok és azok aljnövényzete gyulladt meg pirotechnikai eszközök használata miatt kedden éjjel Szombathelyen a Március 15 téren és Sárváron a Posta téren. A lángokat különböző helyszíneken a rendezvény szervezők tűzoltókészülékkel, a szombathelyi és sárvári hivatásos tűzoltók vízsugarakkal oltották el.

Erkélyen tárolt használati tárgyak, műanyag nyílászárók redőnyei égtek tűzijáték használata miatt szerdán hajnalban Körmenden a Rákóczi Ferenc utcában egy négyemeletes társasházban. A tűzet a körmendi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában