Megemlékezett a napról

2020.01.21. 15:00

Ma van a melegítőnadrág világnapja – Ezt természetesen nem hagyta szó nélkül Király Gábor

Lassan már ott tartunk, hogy mindennek lesz egy világnapja, miért éppen a melegítőnadrág maradna ki a sorból?

vaol.hu

Király Gábor joggal büszke birodalmára, a Király Sportlétesítményre

Fotó: Unger Tamás

Sokak kedvence a macinaci, ami kényelmes, puha, meleg, és könnyen mozog benne az ember. Korábban inkább otthoni viseletnek számított, de újabban nagy divat lett a fiatalok körében, akik már az utcára is hordják, és persze van, aki a futballpályán viseli. Ki más hozhatta volna fel a témát, mint a szürke mackónadrág „nagykövete”? Király Gábor hivatalos Instagram-oldalán emlékezett meg a világnapról. Az aktív pályafutása végét 2019-ben bejelentő kapus, külföldi állomáshelyein is a figyelem középpontjába került a viszonylag szokatlan viselete miatt, de hamar elfogadták a szurkolók, hogy legyen akár Németország, Anglia, vagy Magyarország, Király Gábor mindig a jól bevált szürke melegítőben áll a gólvonal elé.

Egy jellegzetes mozdulat, a jellegzetes szürke melegítőben
Fotó: Unger Tamás

Talán mindenki emlékszik, amikor 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság miatt focilázban égett az ország. Egy akkori kezdeményezés révén sokan szürke mackónadrágban mentek be a munkahelyükre, ezzel is jelezvén, hogy mennyire támogatják a magyar válogatottat.

" data-instgrm-version="12">

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Király Gábor (@kiralygabor1) on

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában