Szalagavatók szezonja

2020.02.08. 07:00

A körmendi Rázsó és a szombathelyi Puskás végzősei is ünnepeltek

Még tart a szalag­avatók szezonja: pénteken két középiskolában jártunk.

Budai Dávid

A körmendi Rázsó-iskola ünnepélyes pillanatai

Fotó: Szendi Péter

A körmendi Batthyány Örökségközpont színháztermében tartotta szalagavató ünnepségét a Vas Megyei SZC Rázsó Imre Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája.

Két végzős osztály csaknem negyven diákjára tűztek szalagot. Varga Zoltánné igazgató hangsúlyozta: az élet egy utazás, és most ennek egy fontos állomásához értek a diákok. A rendezvény a hagyományos szalagavató bállal folytatódott a rendészeti iskola éttermében.

A körmendi Rázsó-iskola ünnepélyes pillanatai
Fotó: Szendi Péter

A szombathelyi Puskás Tivadar szakközépiskola hét végzős osztálya 113 diákjának került a mellére kék szalag pénteken délután az Agora – MSH-ban. A szalagavató a zászló behozatalával és a végzősök bevonulásával kezdődött.

 

A szombathelyi Puskás-iskola végzősei a sportházban
Fotó: Cseh Gábor

– Viseljétek büszkén a szalagot, ami azt is jelenti, hogy már valamit letettetek az asztalra. De ne feledjétek: jelzi azt is, még egy félév és a vizsgák hátravannak, most kell majd a legjobban ráhajtani – mondta végzősökhöz intézett beszédében Vöcsei Imre, az iskola igazgatója.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában