az év sportolója: Kakuk Levente

2020.02.28. 07:00

Idén futófesztivállal bővül a Répcelaki Fesztivál

A sportbálon az Év Sportolója Díj mellett a szakosztályok legjobbjainak járó elismeréseket is átadták, valamint bejelentették az első Répce Running Futófesztivált, amit június 13án, a Répcelaki fesztiválon rendeznek majd meg.

Vas Népe

Kutasi Ildikó bizottsági elnök, Kakuk Levente, a díjazott és Szabó József polgármester

Fotó: VN/Répce Tv

Szombaton rendezték meg Répcelaki Sportegyesület hagyományos sportbálját a Linde étteremben. A köszöntők után a szakosztályok legjobbjainak járó díjakat adták át. Halmos Máté, a tavaly megalakult futsalszakosztály vezetőjeként első ízben tett eleget ennek a kötelességnek, választása a csapat fiatal kapusára, Soós Benjaminra esett. Turai László, a kézilabda szakág vezetője elmondta, náluk a díj mindig szavazással talál gazdára.

A csapat ezúttal Csigó Katát választotta, aki szintén kapus. Ahogyan kapust választott a labdarúgó szakosztály is, ahol Németh Máté kapta az elismerést, míg a kosarasok közül Eredics Péter bizonyult a legjobbnak. Az év sportolója díjat a humánpolitikai bizottság ítéli oda, a tagok ezúttal Kakuk Leventét, a tekecsapat kapitányát választották.

Kutasi Ildikó bizottsági elnök, Kakuk Levente, a díjazott és Szabó József polgármester
Fotó: VN/Répce Tv

A díjátadót követő bált Szabó József polgármester nyitotta meg, itt jelentették be, hogy június 13-án, a Répcelaki Fesztiválon először, de hagyományteremtő szándékkal rendezik meg a Répce Running Futófesztivált.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában