lista

2020.02.05. 10:00

Bekerült a Top 10 városvezető közé Bük első embere

A legjelentősebb turizmussal rendelkező tíz magyarországi város vezetőjét szedte sorba idei TOP 50 kiadványában a turizmus.com: egy Vas megyei is fért a listára, Bük első embere.

Bakos Ágnes

Dr. Németh Sándor a turizmus terén az összefogást és a stratégiai gondolkodást tartja a legfontosabbnak

Fotó: Unger Tamás

A 28. Turizmus Évadnyitó Gálára készült idén is a TOP 50-es kiadvány, amely 2014 óta megjelenő éves turisztikai számvetés. Idei újdonsága, hogy külön fejezetben mutatja be a 2019-es év turisztikailag legeredményesebb tíz vidéki városának polgármesterét.

Dr. Németh Sándor a turizmus terén az összefogást és a stratégiai gondolkodást tartja a legfontosabbnak
Fotó: Unger Tamás

Azokat a városokat veszik sorra, amelyek a legnagyobb vendégéjszakaszámot és hazai, valamint külföldi látogatószámot érik el. Vas megyéből egy település fért a listára: Bük, és polgármestere, dr. Németh Sándor. A településvezető, aki egyébként 2010 óta irányítja a várost, a turizmus szempontjából az összefogást és a stratégiai gondolkodást tartja a legfontosabbnak.

A tízes listán még Balatonfüred, Székesfehérvár, Gyula, Eger, Nyíregyháza, Zalakaros, Hévíz, Debrecen és Veszprém szerepel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában