Kovács Kati volt a sztárvendég

2020.02.03. 07:00

Ismét régi fényében tündökölt a büki iparosbál (Fotógalériával)

Kovács Kati volt a sztárvendég az idei büki iparosbálon, a talpalávalóért a Percsák Zenekar felelt, a táncolni vágyók megelégedésére. Ahogy évek óta, idén is február első szombatján gyűltek össze a Büki Iparoskör tagjai és vendégeik.

Bakos Ágnes

Fotó: Ohr Tibor

Az utóbbi években egyre jelentősebb a büki iparosbál, gyakorlatilag évről évre egyre többen jönnek, most Budapestről is volt asztaltársaság, ezúttal mintegy kétszázan szórakoztak együtt a Fürdő Étteremben. A szervezők színvonalas estére készülnek mindig: idén a Lorigo TSE táncosai hangolták a bálozókat és a menü is méltó volt a nagy hagyományú programhoz. Idén 112 éves a Büki Iparoskör, azt nem tudni, pontosan hányadik báljukra gyűltek össze – mondta Németh Sándor, a Büki Iparoskör elnöke, amikor az este nyitányaként köszöntötte az összegyűlteket.

 

Dr. Németh Sándor polgármester is méltatta a rendezvényt. Felidézte, hogy számos helyszíne volt a bálnak, és volt idő, amikor a szezon egyetlen ilyen rendezvénye volt, akkor, az 1980-as években öt-hatszáz fős esteket is rendeztek. Aztán „kopott” az iparosbál fénye, de az utóbbi évtized fellendülést hozott. Néhány éve, hogy a Fürdő étteremben rendezik, ahol már tavaly „kinőtték” az emeleti kistermet. Összefogás eredménye volt az idei bál is, hiszen a művelődési központ munkatársai is segítenek a szervezésben, idén Kovács Kati volt az este sztárja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában