Megyei vadászbál

2020.02.05. 07:00

Kökény Attilával báloznak a vasi vadászok – Ismét teltházra számítanak

Ismét telt házra számítanak a megyei vadászbálon, ahol nemcsak szórakoztató programok, de kulináris élmények is várják a vendégeket szombaton este.

VN

Szombaton este ismét több száz vendéget várnak a Fürdő étterembe

Fotó: VN-archív

Szombaton este ismét Bükfürdőn, a Fürdő étteremben jönnek össze a Vas megyei vadászok, hogy fehér abrosznál is megvitassák a mögöttük hagyott esztendő vadászélményeit – és persze koccintsanak az előttük álló sikerekre.

A vendégeket Majthényi László, a Vas Megyei Közgyűlés elnöke – és a megyei vadászkamara felügyelő bizottságának elnöke – köszönti, majd Gagyi István, a megyei vadászkamara és a Vasi Vadgazdálkodók Védegyletének elnöke nyitja meg.

Szombaton este ismét több száz vendéget várnak a Fürdő étterembe
Fotó: VN-archív

A tánchoz a Savaria Táncsport Egyesület fi ataljai csinálnak kedvet, majd következik a többfogásos vacsora, amelyből természetesen nem maradnak ki a vadételek sem. Vacsora után – 22 órakor – érkezik az est sztárvendége, Kökény Attila, aki műsorával csalogatja majd a táncparkettre a vendégeket. Akik aztán valószínűleg ott is maradnak, hiszen Percsák Sándor és zenekara gondoskodik majd a

talpalávalóról – minden bizonnyal hajnalig.

Közben azonban lesz némi izgalom, hiszen a tombolasoroláson értékes nyeremények találnak gazdára, és kiderül az is, hogy a vendégek kit választottak meg a bál szépének.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában