szalagavató

2020.02.16. 20:35

Szalag a Savariasokon

Szombaton délután öt órától kezdődött a Szombathelyi Műszaki Szakképző Iskola és Kollégium Savaria Szakképző Iskolájának szalag­avató ünnepsége az Arena Savariában.

Vas Népe

Cseh Gábor, CSG, Vas Népe

Fotó: © Cseh Gábor

Összesen öt osztály 119 diákja viselheti most már a felnőtté válás egyik jelképét. Sümegi Tamás szakintézmény-vezető az ünnepségen azt mondta: az érettségire készülő diákok fia­talságának egy része elmúlt, az évek alatt szinte észrevétlenül felnőttek. Közelebb kerültek ahhoz a korhoz, amikor már mindenki maga dönt és önállóan is viseli ezeknek a döntéseknek a következményeit.

 

A végzős diákoknak – akikből logisztikusok, autó­szerelők, autóelektronikai műszerészes és rendőrök lehetnek majd – azt kívánta, találják meg az utat ahhoz, hogy igazán emberré válhassanak.

A beszéd után a szalagtűzések következtek, először az osztályfőnökök, majd pedig a diákok kapták meg a jelképet. Ezután műsorokkal, vacsorával és jó hangulatú bállal, folytatódott az este további része, ahol a diákok családjuk és barátaik körében ünnepelhettek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában