Három napig érvényes

2020.02.27. 07:00

Vas Népe Bevásárlónapok kuponjai a szombati számban érkeznek

Kedves olvasóink, éppen itt az ideje, hogy felleltározzák ruhatárukat, hiszen mához egy hétre már indulhat a nagy tavaszi bevásárlás a Vas Népe Bevásárlónapokon! A könnyen kezelhető kuponfüzetet szombati számunkban találják. Váltsanak velünk évszakot! Kezdjék velünk az idén is a tavaszt!

Vas Népe

Ott lesznek munkatársaink is

Fotó: VN Archív/UT

A Family Centerben és a Praktiker Áruházban az idén tavasszal is három napon át várják a Vas Népe-kedvezménykuponnal felszerelkezett vásárlókat. Így mindenki kedve szerint ütemezheti a vásárlást, hogy a családja vagy a párja társaságában válogathasson a nagy évszakváltó bevásárláson. A kuponfüzetet a könnyen kezelhető, perforált kedvezménykártyákkal holnapi, szombati számunkban találják meg olvasóink, beváltani pedig március 6-án, 7-én és 8-án tudják azokat a megjelölt üzletekben.

Három napig kedvezmények a Family Centerben és a Praktikerben

Ahogy a korábbi években, úgy az idén is majdnem húsz, különböző profilú, kisebb-nagyobb bolt csatlakozott a Vas Népe akciójához. Így jövő pénteken, szombaton és vasárnap akár az egész család kedvezménnyel vásárolhatja meg a tavaszi ruhát, cipőt, fehérneműt, sporteszközt, vagy akár a régóta áhított könyvet, esetleg ékszert. Sőt, még a nagybevásárlás közben elfogyasztott kávéért, üdítőért is kevesebbet kell majd fizetni.

Ott lesznek munkatársaink is
Fotó: VN Archív/UT

A Praktiker Áruházban pedig kedvükre válogathatnak azok, akik építkeznek, lakásfelújítást terveznek, vagy akár csak egy apró újdonsággal szeretnék feldobni otthonukat. Egyes partnereinknél a tavaszi kedvezménykupon és a Vas Megye Kártya együttes felmutatásáért pluszkedvezmény jár. A bevásárlóközpontban ott lesznek munkatársaink is, akiknél jelentős kedvezménnyel lehet majd megvenni a Vas Népe kiadásában megjelent szakácskönyveket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában