zene

2020.03.06. 14:44

A Dal döntőjében két vasi kötődésű formációnak is szurkolhatunk

A Dal 2020 döntőjében nyolc csapat küzd meg a 75 millió forint összértékű, a zenei karrier építésére fordítható fődíjért.

Horváth Iza

Fatal Error

Fotó: VN

Büszkék lehetünk, ugyanis két vasi kötődésű formáció dala is bekerült a legjobbak közé.

A Fatal Error tavaly a Kulcs című szerzeménnyel jutott el a döntőig. Idén a Néma című számmal versengnek az év slágere címért, illetve a főnyereményért. Az együttes gitárosa, Joós Bence Körmenden született, Szombathelyen élt, és itt is tanult. Elmondta nekünk, hogy érzi magát a döntő előtt egy nappal:

- Egyáltalán nem gondoltam volna, hogy idén is sikerül a döntőig eljutnunk. Borzasztóan izgulok, de már nagyon várom a holnapi adást. Úgy gondolom, hogy rock zenekarként ez hatalmas dolog, mert egy egész ország ismerheti meg a dalunkat. Nagy rajtunk a nyomás, mert nagy a tét, de mindent megteszünk azért, hogy a lehető legjobb eredménnyel zárjuk a versenyt. Megtisztelő, hogy ennyi pozitív visszajelzést kapott a banda. Ezúton is köszönök minden támogatást és bizalmat! Március 20-án pedig mindenkit szeretettel várunk Szombathelyen a Végállomás Klubban, a KIES zenekar társaságában! – Mondta Bence.

 

 

A rábagyarmati Kóbor Zsóka és a felsőszölnöki Polgár Patrik akusztikus duója 2018-ban alakult meg, és már számos koncert a hátuk mögött van. Nagyobb fesztiválokon is hallhattuk már őket, most pedig a Valamiért című szerzeményükkel szállnak versenybe a fődíjért.

A Dal 2020 döntőjét szombaton, 19.35-től a Duna Televízió és a Duna World műsorán tekinthetjük meg.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában