Fogjunk össze!

2020.03.16. 10:36

Vas megye összefog a bajban-Folyamatosan frissítve

Március eleje óta óta rendkívüli jogrend és veszélyhelyzet van érvényben az ország teljes területén a koronavírus-járvány miatt. Rengeteg intézmény bezárt, a lakóktól pedig azt kérik, aki teheti, ne induljon el sehova otthonról.

vaol.hu

Cikkünkben megpróbáljuk egy helyen összegyűjteni azokat a személyeket, szervezeteket, akik valamilyen formában önként segítséget tudnak nyújtani a Covid-19 vírus okozta válságállapotban.

Egy hotel felajánlotta a parkolóhelyeit a kórházba látogatóknak

Aki a kórházba látogat és nem talál a közelben szabad parkolóhelyet, az most kis segítséget kaphat. Fontos, hogy azok vegyék igénybe, akiknek valóban szükségük van rá.

 

Egy szombathelyi hotel felajánlotta segítségét a szombathelyi kollégistáknak

Egy szombathelyi hotel felajánlotta segítségét a szombathelyi kollégistáknak. A szobákat a kollégiumi térítési díjakhoz hasonló áron tudják biztosítani

A szombathelyi önkormányzat segít a receptek kiváltásában

Múlt hét péntektől (március 13.) a recepteket felírási igazolás nélkül hozzátartozó is kiválthatja. Az önkormányzat megszervezi a gyógyszerek hazaszállítását azon 65 év feletti szombathelyiek számára, akiknek nincsen ilyen hozzátartozójuk – jelentette be videóüzenetben dr. Nemény András polgármester.

Digitális oktatásban ajánlotta fel segítségét egy helyi informatikai területen dolgozó férfi

Facebook-csoportot alakított és a hasonló munkaterületen dolgozók, szakértők csatlakozását kérte, hogy együtt segíteni tudjanak iskoláknak, tanároknak, diákoknak egyaránt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában