Koronavírus

2020.04.28. 09:04

A hétfői után újabb jelentős emelkedés a szomszéd megyében – Vasban a helyzet változatlan

Újabb 24 koronavírussal fertőzött beteget diagnosztizáltak Zala megyében.

vaol.hu

Fotó: koronavirus.gov.hu

Reggel arról számoltunk be, hogy újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 2649-re nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt újabb 11 idős, krónikus beteg, ezzel 291-re emelkedett az elhunytak száma, 516-an pedig már gyógyultan távoztak a kórházból.

Hétfőn írtunk róla, hogy egyetlen nap alatt tizenhéttel nőtt az azonosított koronavírus-fertőzöttek száma Zalában, így a hét első napján már 65 beteget tartottak számon. A szomszédos megyében a drasztikus emelkedés nem maradt abba, sajnos folytatódott. Hétfőről keddre újabb 24 főt diagnosztizáltak koronavírus-fertőzéssel Zala megyében, így kis híján két nap alatt megduplázódott a betegek száma. Az adatok szerint összesen 89 koronavírusos beteget tartanak számon déli szomszédunknál.

Fotó: koronavirus.gov.hu

Vas megyében a helyzet továbbra is változatlan, Győr-Moson-Sopronban is csak minimálisan emelkedett a fertőzöttek száma.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában