szabadtéren

2020.05.19. 07:00

A nyári bejáraton át: a pünkösdi hétvégén kinyit a Vulkán-fürdő

Kemenesalja központjában is elkezdődött a nyitás: nemcsak a kerthelyiségek, játszóterek várják vissza a közönséget, hanem például a lomis piac is. Hétfőn pedig megszületett a döntés: május 29-én kinyit a Vulkán Gyógy- és Élményfürdő is; persze csak a szabadtéren.

Ölbei Lívia

Egyelőre csak a kültéren fürdőzhetünk Fotó: VN/VulkánSág

A veszélyhelyzetben a polgármester – ráruházott jogkörénél fogva – hozza meg az aktuális döntéseket, folyamatos egyeztetéssel. Hétfőnként pedig öszszeül az a grémium, amelynek ülésein a polgármester, az alpolgármesterek mellett az intézményvezetők is részt vesznek.

Egyelőre csak a kültéren fürdőzhetünk Fotó: VN/VulkánSág

Fehér László polgármester a hétfő délutáni ülés után elmondta: a pünkösdi hétvégén, vagyis május 29-én kinyit a Vulkán-fürdő, természetesen csak a kültéren. A létesítménybe a nyári bejáraton juthatnak be a vendégek, egyszerre háromszázan élvezhetik a fürdőt, a megfelelő óvintézkedések mellett. A kemping is pünkösdkor nyit, a Jufa szálló a tervek szerint június közepétől fogad vendégeket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában