Ajánló

2020.05.26. 20:29

Ausztriai nyitás és háziorvosi ellátás

Megyeszerte zökkenőmentesen zajlik a házi- és gyermekorvosi ellátás, pünkösdtől nyitva a büki és a szentgotthárdi fürdő. Tapasztalatok az ausztriai nyitásról – a Vas Népe szerdai számában.

VN

Zökkenőmentesen zajlik a háziorvosi ellátás – legalábbis az általunk megkérdezett orvosok nyilatkozataiból ez derül ki.

A több hónapi kényszerszünet után pünkösdtől újra várja a látogatókat a szentgotthárdi fürdő és a város kereskedelmi szálláshelyei. A Szentgotthárd és Térsége Turisztikai Egyesület minden segítséget megad a térség turisztikai szereplőinek a sikeres visszatéréshez, sőt egy átfogó igényfelmérést is végeztek. Bükön is gőzerővel készülnek a pünkösdi nyitásra.

A koronavírus okozta járványhelyzet szigorúbb intézkedései alatt idejét otthon töltötte, május elejétől azonban ismét munkába tudott állni egy olvasónk, akit a nyitás tapasztalatairól kérdeztünk.

A Rotto Kupa nemzetközi kispályás labdarúgótorna mára az Őrség egyik jelentős eseményévé nőtte ki magát – Törő Miklós fő szervező 27 éve rendezte meg az első tornát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában