egyikőjük balesetet is okozott

2020.05.06. 07:49

Kábítószer hatása alatt vezettek, elkapták őket

vaol.hu

Fotó: pixabay.com

A Sárvári Járási Ügyészség bódult állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt emelt vádat azzal az osztrák állampolgárral szemben, aki a vád szerint 2018 júniusában és novemberében a 84-es számú főúton vezetési képességet hátrányosan befolyásoló szer, cannabisból készült kábítószer és gyógyszer hatása alatt, bódult állapotban közlekedett személygépkocsival.

A vádlott 2018 novemberében balesetet okozott, áttért a szemközti forgalmi sávba és a vele szemben szabályosan közlekedő személygépkocsinak ütközött. A balesetben nem sérült meg senki.

A Sárvári Járási Ügyészség a vádlottal szemben pénzbüntetés kiszabását és közúti járművezetésétől eltiltást indítványozott.

A Szombathelyi Járási Ügyészség bódult állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki a vád szerint 2019 augusztusában Szombathelyen személygépkocsival cannabisból készült kábítószer, valamint amfetamin hatása alatt, bódult állapotban közlekedett.

A Szombathelyi Járási Ügyészség a vádlottal szemben pénzbüntetés kiszabását és közúti járművezetésétől eltiltást indítványozott.

A Sárvári Járási Ügyészség bódult állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt emelt vádat azzal a próbára bocsátás alatt álló vádlottal szemben, aki a vád szerint 2019 januárjában egy Sárvár közeli községben vezetési képességet hátrányosan befolyásoló szer, cannabisból készült kábítószer, valamint amfetamin és metamfetamin hatása alatt, bódult állapotban közlekedett.

A Sárvári Járási Ügyészség a vádlottal szemben pénzbüntetés kiszabását és közúti járművezetésétől eltiltást indítványozott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában