szálláshelyek

2020.05.19. 19:27

Munka a körmendi Bárkaháznál

Az önkormányzat a Magyar Kajak Kenu Szövetséggel és a Bereki Bárkás Egylet Egyesülettel karöltve munkálkodik a csónakkikötő rendbetételén és a Rába-parton lévő Bárkaháznál szálláshelyek kialakításán.

Markó Petra

Fejlesztés a Rába-parton Fotó: Jámbori Tamás

Fotó: Jambori Tamas

Készül egy szezonális pihenőépület, amely a kajakosok és kenusok számára nyújt pihenőt kikötés után. Az új létesítmény alapterülete több mint kilencven négyzetméter lesz, vasbeton pillérekre épül, a mértékadó árvízszint felett több mint egy méterrel. A Körmendi Vízi Vándor megállóhely fejlesztése elnevezésű projekt várhatóan június végéig be is fejeződik, a hivatalos átadó pedig az év második felében lehetséges.

Fejlesztés a Rába-parton Fotó: Jámbori Tamás

A helyi vízi csapat egyébként folyamatosan tevékenyen dolgozik vízen és vízparton egyaránt, legutóbb például környezetvédelmi akciót hirdettek és szemetet szedtek, parkosítottak, virágokat ültettek ezen a területen, amelynek egyedülálló szépségét és vonzerejét a Rába alapozza meg. Óvni és őrizni kell.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában